Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2024 22:27:16 |
|
|
Коли треба відвідувати дитячого офтальмолога? Я хочу знати, які є рекомендації щодо віку та частоти таких візитів. Моя дитина ще маленька, і я хвилююся, щоб не пропустити якісь важливі огляди для того, щоб запобігти можливим проблемам із зором. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2024 22:28:48 |
|
|
У нас була схожа ситуація. Ми почали відвідувати офтальмолога, коли нашій доньці виповнилося шість місяців. Потім ми знову пішли, коли їй було три роки. Лікар сказав, що перед школою, приблизно у п'ять-шість років, теж потрібно пройти огляд. Тепер, коли їй вже сім років, ми відвідуємо офтальмолога щорічно, щоб бути впевненими у здоров'ї її очей. |
|
|
|
|
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2024 22:29:27 |
|
|
Дякую, що поділилися своїм досвідом. Я тепер розумію, що регулярні огляди дуже важливі. Але як ви визначали, коли саме треба йти на прийом? Чи були у вашої доньки якісь специфічні симптоми, чи ви просто дотримувалися рекомендованого графіку? І що лікар говорив про можливі проблеми із зором у дітей? |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Июн 18, 2024 22:34:36 |
|
|
Ми дотримувалися рекомендованого графіку оглядів у дитячого офтальмолога https://visium.com.ua/ua/uslugi/detskiy_oftalmolog/ Наприклад, перший огляд у шість місяців дозволив нам бути впевненими, що з її зором все добре. Коли доньці було три роки, ми помітили, що вона іноді мружиться, коли дивиться на далекі об'єкти. Це було для нас сигналом, що час знову відвідати офтальмолога. Лікар провів повний огляд і сказав, що поки що все гаразд, але нам варто стежити за її поведінкою і регулярно приходити на перевірки.
Перед школою, коли доньці було п'ять років, ми знову пішли до офтальмолога. Лікар пояснив, що в цьому віці важливо виявити можливі проблеми із зором, такі як міопія, гіперметропія або астигматизм.
|
|
|
|
|
|