Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Де пройти навчання в автошколі у Києві?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Куплю...
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Вс Авг 18, 2024 16:42:59     Ответить с цитатой

Підкажіть, будь ласка, де можна пройти якісне навчання в автошколі у Києві? Хочу знайти щось із хорошими відгуками, бо відчуваю, що буде складно освоїти всі ці правила дорожнього руху та впевнено навчитися водити. Бажано, щоб інструктори були терплячі та відповідальні, бо я ще зовсім новачок і досвіду нуль. Чи є в когось рекомендації щодо перевіреної автошколи, де можна без проблем підготуватися до здачі екзаменів і водити без страху?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Вс Авг 18, 2024 16:43:11     Ответить с цитатой

Я теж нещодавно вибирав автошколу в Києві, так що можу поділитися досвідом. Головне звернути увагу на відгуки і подивитися, як організовані заняття. Є автошколи, де більше уваги приділяють теорії, а є такі, де акцент роблять на практиці. Важливо обирати школу, де не просто підготують до іспитів, а й дійсно навчать безпечно керувати.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Вс Авг 18, 2024 16:43:42     Ответить с цитатой

Якраз те, що потрібно. Я зараз намагаюся зрозуміти, що для мене важливіше – теорія чи практика. Хочеться знайти баланс, бо я не впевнений, що швидко зможу освоїти керування без хорошої теоретичної бази. А ще, звісно, хочеться, щоб після навчання не було проблем зі здачею екзаменів. Якщо є якісь конкретні школи, які особливо сподобались, напишіть, будь ласка.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Вс Авг 18, 2024 16:44:09     Ответить с цитатой

1008470026 писал(а):
Якраз те, що потрібно. Я зараз намагаюся зрозуміти, що для мене важливіше – теорія чи практика. Хочеться знайти баланс, бо я не впевнений, що швидко зможу освоїти керування без хорошої теоретичної бази. А ще, звісно, хочеться, щоб після навчання не було проблем зі здачею екзаменів. Якщо є якісь конкретні школи, які особливо сподобались, напишіть, будь ласка.

Якщо шукаєте дійсно хорошу автошколу в Києві https://pilot-autoschool.com.ua/cities/kyiv/ рекомендую звернути увагу на «Пілот». Я особисто там навчався і залишився дуже задоволений. Чому саме «Пілот»? По-перше, програма навчання збалансована: є і якісна теорія, і достатньо годин практики. Інструктори тут не тільки професіонали, а й терплячі люди, які дійсно хочуть навчити.

Вони детально пояснюють кожен момент і не створюють стресових ситуацій під час практичних занять, що важливо для новачків. По-друге, після завершення навчання я без проблем здав іспити в МВС. Всі документи були підготовлені правильно, що значно полегшило процес.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Куплю... Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: