Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Сен 21, 2024 12:14:17 |
|
|
Збираюсь міняти диски на своєму авто, але не можу визначитися з місцем покупки. Багато магазинів, і в кожному свої ціни та умови. Де краще замовляти? Хто де купував і які враження від обслуговування? Порадьте щось перевірене. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Сен 21, 2024 12:30:20 |
|
|
Я свого часу довго вагався, де брати, але зрештою зупинився на https://gumma.ua/ua/diski Там зручно — можна підібрати диски по авто, є різні варіанти від сталевих до легкосплавних. Сам брав там сталеві диски для своєї Toyota — ALST R16. Все чітко: прийшли вчасно, якість норм, ціна прийнятна. На сайті ще часто акції бувають, можна трохи зекономити. Глянь, може знайдеш, що тобі треба. Чи розглядаєш ще якісь варіанти, окрім цього? |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Сен 21, 2024 12:35:44 |
|
|
Дякую за відповідь! Так, сайт дійсно зручний, вже навіть подивився декілька варіантів. Гадаю, буду замовляти саме там, бо ціни приємні, а ще й консультацію можна отримати. Думаю, це те, що мені потрібно. Раджу всім, хто шукає диски, теж подивитись на Gumma. |
|
|
|
 |
frich frich
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Фев 04, 2025 12:06:58 |
|
|
BorisKep писал(а): |
Збираюсь міняти диски на своєму авто, |
Хочешь, чтобы диски выглядели свежо и стильно без лишних трат? Главное – выбрать хорошую краску, а не первое попавшееся. В Farbaua есть топовые бренды, которые держатся долго и не слезают через пару месяцев. Если нужно что-то удобное и без заморочек, бери краску для дисков авто в баллончиках https://farbaua.com/lakokrasochnye-materialy/avtoehmal/kraska-dlya-diskov – распылил, высохло, и готово. Главное – правильно подготовить поверхность, и диски снова будут как новые! |
|
|
|
 |
|