| Предыдущая тема :: Следующая тема | 

| Автор | Сообщение | 

| 1008470026 Влад

Группы: Нет

| 

|  Добавлено: Вс Мар 16, 2025 16:03:04 |   |  
				| 
 |  
				| Доброго дня! Потрібно знайти сайт з оголошеннями про продаж авто в Тернополі. Можливо, хтось із вас має досвід покупки машини саме в цьому місті через інтернет? Що порадите, де краще шукати? Чи є сайти, де більше інформації про стан авто? |  | 

|  |  | 

|  | 

| qwerty Вячеслав

| 

|  Добавлено: Вс Мар 16, 2025 16:03:27 |   |  
				| 
 |  
				| Я недавно шукав авто в Тернополі через кілька сайтів. Найкраще шукати на тих платформах, де продавці не тільки додають фото, але й детальний опис машини. Багато сайті мають інтеграцію з історією авто, що допомагає перевірити, чи немає у машини проблем. Рекомендуємо звертати увагу на відгуки інших покупців. |  | 

|  |  | 

|  | 

| 1008470026 Влад

| 

|  Добавлено: Вс Мар 16, 2025 16:04:02 |   |  
				| 
 |  
				| Я також купував авто в Тернополі і можу сказати, що на перевірених сайтах можна знайти всю необхідну інформацію. Мені дуже допомогло, що продавці зазначали дату останнього техогляду, а також скільки власників було у машини. Якщо є питання — не соромтесь запитувати продавців про все, що вас цікавить. 
 Добавлено спустя 1 минуту 16 секунд:

| 1008470026 писал(а): |  
	  | Я також купував авто в Тернополі і можу сказати, що на перевірених сайтах можна знайти всю необхідну інформацію. Мені дуже допомогло, що продавці зазначали дату останнього техогляду, а також скільки власників було у машини. Якщо є питання — не соромтесь запитувати продавців про все, що вас цікавить. |  Привіт! Я давно шукав авто в Тернополі і натрапив на vins.wiki це не просто сайт для перевірки VIN-кодів, але й крутий майданчик для пошуку авто. Там є купа оголошень про продаж машин у моєму місті, і я зміг знайти кілька варіантів, що підходили під мої вимоги.
 До того ж, коли знайшов пару хороших варіантів, я одразу перевірив їх через цей сай. Це врятувало мене від покупки автомобіля, який вже був в ДТП. Усі деталі по машинах доступні на сайті, тому ти не будеш шукати оголошення та переживати за їх достовірність. Рекомендую!
 |  | 

|  |  | 

|  | 

|  |