Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Мар 31, 2025 14:33:14 |
|
|
Треба купити робот-пилосос для басейну, але не знаю, який краще обрати. Басейн середнього розміру, користуюся ним часто, тож важливо, щоб прилад якісно прибирав сміття, пісок і водорості. Також цікавить, чи варто брати модель із підключенням до смартфона, чи це зайва функція. Які є варіанти за адекватну ціну? |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 31, 2025 14:34:03 |
|
|
Я теж нещодавно шукав робот-пилосос для басейну й помітив, що є велика різниця між моделями. Деякі працюють лише з плоскими поверхнями, інші можуть чистити стіни. Якщо басейн глибокий, варто брати пристрій із потужним насосом. Смарт-функції зручні, бо дозволяють налаштовувати розклад прибирання. Але головне – це якість фільтрації та автономність роботи. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Мар 31, 2025 14:34:49 |
|
|
Раджу звернути увагу на робот-пилососи із двома двигунами та щітками, що чистять не тільки дно, а й стінки. Деякі моделі можуть навіть долати сходинки. Важливо, щоб у пристрою був якісний фільтр, який затримує найдрібніші частинки бруду. Якщо басейн великий, краще обрати модель із довгим кабелем або акумулятором із тривалим часом роботи. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 31, 2025 14:38:13 |
|
|
Я довго вибирав пилосос для басейну https://aquapolis.ua/ і можу поділитися досвідом. Зараз є безліч моделей – від найпростіших до високотехнологічних із керуванням через додаток. У мене робот із функцією автоматичного планування маршруту, і це справді зручно: він сам запускається у визначений час і якісно очищає поверхню басейну. Дуже важливо звертати увагу на тип фільтрації, потужність всмоктування та можливість роботи на різних покриттях. Якщо басейн великий, краще обирати модель із хорошою автономністю та великим об’ємом контейнера для сміття. Також рекомендую придивитися до пристроїв із сенсорами перешкод – це зменшить ризик застрягання. Ще один момент – довжина кабелю або ємність акумулятора, щоб пилосос міг покрити всю площу басейну. Зараз можна знайти варіанти для будь-якого бюджету, головне – визначитися з основними вимогами.
 |
|
|
|
 |
|