| Предыдущая тема :: Следующая тема | 

| Автор | Сообщение | 

| Кошкина Клава

Группы: Нет

| 

|  Добавлено: Вс Фев 16, 2025 11:40:10 |   |  
				| 
 |  
				| Доброго дня. Порадьте будь ласка перевірену друкарню, де можна замовити друк на толстовках. Можливо, є у Вас такий досвід і Ви когось зможете в Києві порадити? Я тут знайшла один сайт, де друк на худі пропонується і ціни мене цілком влаштовують, а Ви кого ще з цього напряму підказати мені можете? |  | 

|  |  | 

|  | 

| Atgam Антон

Группы: Нет

| 

|  Добавлено: Вт Апр 08, 2025 19:26:59 |   |  
				| 
 |  
				| 
	  | Цитата: |  
	  | Доброго дня. Порадьте будь ласка перевірену друкарню, де можна замовити друк на толстовках. Можливо, є у Вас такий досвід і Ви когось зможете в Києві порадити? |  

Ми давно співпрацюємо з компанією "Твій Дизайн", для співробітників нашої компанії замовляли там не лише толстовки, а й пошиття футболок поло з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p32716998-futbolki-polo-logotipom.html Я можу сміливо сказати, що їхня продукція — це висока якість за доступною ціною. Завдяки точності в нанесенні логотипу, одяг виглядає професійно, а матеріал дуже приємний на дотик і комфортний для щоденного носіння. Вони завжди враховують всі наші побажання, будь то вибір кольору, типу вишивки чи друку. Також варто зазначити, що навіть після кількох прань логотипи не вигоряють і залишаються такими ж чіткими.
 |  | 

|  |  | 

|  | 

|  |