Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Чоловіче безпліддя (Львів)? Реально страшно...

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Gerkules
Саня

Группы: Нет

БлизнецыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Чт Июн 05, 2025 17:06:35     Ответить с цитатой

Привіт усім. Пишу з таким комом у горлі, що аж важко. Ми з дружиною вже більше року намагаємось завести дитину, і нуль. Здали всі аналізи, і от сьогодні забрав результати свого спермограмного обстеження — показники погані. Лікар щось буркнув про "низьку активність" і порадив звернутись до фахівця, але я як прочитав звіт — у мене шок. Наче весь світ навалився. Я завжди думав, що зі мною все нормально. Та й у кого питати? Чоловіки ж про таке не говорять, ніхто не признається. Реально страшно, що це може бути не виліковне. Може, тут є ті, хто стикався з подібним? Як із цим жити і що робити?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Чт Июн 05, 2025 17:09:07     Ответить с цитатой

Брате, тримайся! Я пройшов через це і розумію, як важко. У мене теж були проблеми зі спермограмою, і спочатку я просто не хотів в це вірити. Соромився навіть друзям розповідати, а в голові постійно крутилися думки — «що зі мною не так?». Але головне — не закриватися в собі. Ми з дружиною пішли до хорошого лікаря, який детально все пояснив і призначив лікування. Повір, сучасна медицина робить справжні дива. Після курсу все почало покращуватися, і зараз у нас є син. Тож не опускай рук і шукай хорошого андролога.
Алексейко
Алексейко

РыбыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Чт Июн 05, 2025 17:10:04     Ответить с цитатой

Респект тобі, що вирішив писати про це. Багато чоловіків просто ігнорують проблему або бояться навіть зізнатися собі. У мене були теж проблеми з фертильністю, і це реально психологічно вибиває з колії. Мій андролог сказав, що причин може бути багато — від простого стресу до серйозних захворювань. Головне — зробити правильні аналізи і не відкладати візит до лікаря. Підкажи, ти вже знаєш, хто буде твоїм фахівцем? Якщо ні, можу порадити хорошого спеціаліста, з яким працював я. Бо у цій темі важливо не просто лікуватись, а й мати підтримку.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Чт Июн 05, 2025 17:13:16     Ответить с цитатой

Хочу додати від себе — не соромся і не зволікай. У мене теж на початку було все дуже складно: погана спермограма, відчай і страх. Але андролог, до якого я звернувся у медичному центрі "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ , допоміг мені розібратися в проблемі і підібрав ефективне лікування. Важливо зрозуміти, що це не вирок, а сигнал, який треба правильно прочитати. Багато чоловіків просто не знають, що таке андролог і яку роль він відіграє у вирішенні проблем із репродуктивним здоров’ям. Пам’ятай, це твій лікар, який спеціалізується на чоловічих питаннях і може дати реальний шанс на нормальне життя і сім’ю. Тож обов’язково звертайся до андролога, не чекай, поки буде гірше. І не тримай це в собі — розмовляй з дружиною, вона твоя підтримка.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: