Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Що приймаєте при ларингіті?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Алексейко
Алексейко

Группы: Нет
РыбыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Вт Июн 24, 2025 13:25:07     Ответить с цитатой

Уже кілька днів не можу нормально говорити – горло болить, голос зникає, все першить і дере. Лікар сказав, що це ларингіт, призначив полоскання й інгаляції, але результату майже немає. Дуже боюся, що доведеться брати лікарняний, а в школі зараз саме кінець чверті, багато контрольних. Читала в інтернеті, що Лісобакт допомагає при захворюваннях горла, але чи підходить він саме при ларингіті, якщо втрачений голос і відчуття, ніби горло обпікає? Хтось мав подібний досвід і міг би порадити щось ефективне з власної практики?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Gerkules
Саня

БлизнецыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Ср Июн 25, 2025 11:02:56     Ответить с цитатой

У мене також був ларингіт кілька місяців тому після сильного переохолодження, голос майже повністю зник, а горло було в такому стані, що навіть ковтати було боляче. Знайома терапевтка порадила Лісобакт – і я був приємно здивований. Препарат м’яко знімає запалення, не подразнює, як деякі спреї, і що важливо – не просто маскує симптоми, а лікує. Я розсмоктував по 2 таблетки 4 рази на день, і вже на третій день відчув помітне полегшення. Через тиждень голос повністю відновився, і не було жодних ускладнень.
Алексейко
Алексейко

РыбыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Вт Июл 01, 2025 04:24:00     Ответить с цитатой

Дуже обнадійливо чути, що Лісобакт допомагає навіть при втраті голосу. А скажіть, будь ласка, ви приймали його одночасно з іншими препаратами чи достатньо було тільки Лісобакту? Просто не хочу перевантажувати організм непотрібними медикаментами, якщо можна обійтись без антибіотиків.
Gerkules
Саня

БлизнецыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Вт Июл 01, 2025 06:41:22     Ответить с цитатой

Я вас добре розумію – сам не люблю зайвих ліків. У моєму випадку вистачило лише Лісобакту й теплого пиття. Якщо вчасно почати лікування, антибіотики не потрібні. Головне – системність: не пропускати прийоми та не зупинятись одразу після покращення. Якщо хочете більше дізнатись про дію Лісобакту саме при ларингіті + Лісобакті https://lysobact.com.ua/doroslym/laryngit/ рекомендую не шукати сумнівні поради в соцмережах, а звернутись до перевіреного джерела. На офіційному сайті є чітко розписано, як працює Лісобакт, при яких формах ларингіту його застосовують, які активні компоненти він містить і чому його так часто радять як дорослим, так і дітям. Я сам звідти черпав інформацію перед тим, як почати курс. Дуже раджу – зручно, зрозуміло і без зайвих страшилок.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: