Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Июн 24, 2025 13:25:07 |
|
|
Уже кілька днів не можу нормально говорити – горло болить, голос зникає, все першить і дере. Лікар сказав, що це ларингіт, призначив полоскання й інгаляції, але результату майже немає. Дуже боюся, що доведеться брати лікарняний, а в школі зараз саме кінець чверті, багато контрольних. Читала в інтернеті, що Лісобакт допомагає при захворюваннях горла, але чи підходить він саме при ларингіті, якщо втрачений голос і відчуття, ніби горло обпікає? Хтось мав подібний досвід і міг би порадити щось ефективне з власної практики? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Ср Июн 25, 2025 11:02:56 |
|
|
У мене також був ларингіт кілька місяців тому після сильного переохолодження, голос майже повністю зник, а горло було в такому стані, що навіть ковтати було боляче. Знайома терапевтка порадила Лісобакт – і я був приємно здивований. Препарат м’яко знімає запалення, не подразнює, як деякі спреї, і що важливо – не просто маскує симптоми, а лікує. Я розсмоктував по 2 таблетки 4 рази на день, і вже на третій день відчув помітне полегшення. Через тиждень голос повністю відновився, і не було жодних ускладнень. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вт Июл 01, 2025 04:24:00 |
|
|
Дуже обнадійливо чути, що Лісобакт допомагає навіть при втраті голосу. А скажіть, будь ласка, ви приймали його одночасно з іншими препаратами чи достатньо було тільки Лісобакту? Просто не хочу перевантажувати організм непотрібними медикаментами, якщо можна обійтись без антибіотиків. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Вт Июл 01, 2025 06:41:22 |
|
|
Я вас добре розумію – сам не люблю зайвих ліків. У моєму випадку вистачило лише Лісобакту й теплого пиття. Якщо вчасно почати лікування, антибіотики не потрібні. Головне – системність: не пропускати прийоми та не зупинятись одразу після покращення. Якщо хочете більше дізнатись про дію Лісобакту саме при ларингіті + Лісобакті https://lysobact.com.ua/doroslym/laryngit/ рекомендую не шукати сумнівні поради в соцмережах, а звернутись до перевіреного джерела. На офіційному сайті є чітко розписано, як працює Лісобакт, при яких формах ларингіту його застосовують, які активні компоненти він містить і чому його так часто радять як дорослим, так і дітям. Я сам звідти черпав інформацію перед тим, як почати курс. Дуже раджу – зручно, зрозуміло і без зайвих страшилок. |
|
|
|
 |
|