Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Фев 08, 2025 13:38:50 |
|
|
Привіт всім! Мені потрібен стабільний сервер для роботи, щоб можна було підключатися віддалено та мати хороший зв’язок. Маєте якісь рекомендації? Бажано щось із простим керуванням, бо я не хочу витрачати купу часу на налаштування. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Сб Фев 08, 2025 13:41:31 |
|
|
Добрий день. Я знаю кілька варіантів. Головне – визначитися з потребами: чи потрібен сервер для сайту, аналітики або, можливо, для ігор? Якщо важлива стабільність і швидкість, варто звернути увагу на VPS із підтримкою RDP. Це значно спрощує доступ і керування. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Сб Фев 08, 2025 13:43:24 |
|
|
В основному мені потрібен сервер для бізнес-задач: робота з документами, базами даних та деякими спеціальними програмами. Головне – безперебійна робота, хороша продуктивність та можливість швидко підключатися з будь-якого місця без зайвих складнощів. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Сб Фев 08, 2025 13:53:19 |
|
|
HostZealot пропонує VPS-сервери, які забезпечують простий та зручний доступ через RDP для ефективного управління вашими проектами. Ви отримуєте надійний та швидкий vps-сервер для будь-яких потреб. Деталі доступні на сайті. |
|
|
|
 |
Qiwi Qiwi
|
Добавлено: Ср Июл 09, 2025 09:50:32 |
|
|
Надійний захист даних — обов’язкова умова для будь-якого сучасного сайту. На сторінці ProHoster http://prohoster.info/ssl-sertifikat ви знайдете широкий вибір SSL-сертифікатів для шифрування переданої інформації та підвищення довіри користувачів. Від базових DV до розширених EV-сертифікатів — кожне рішення підібране з урахуванням різних потреб бізнесу. Підключення SSL не лише забезпечує безпеку, а й покращує позиції сайту в пошукових системах. ProHoster також пропонує швидке оформлення, техпідтримку та конкурентні ціни — все для того, щоб ваш сайт працював стабільно та безпечно. |
|
|
|
 |
|
 |
|