Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Інтернет-реклама

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Hedi
Hedi

Группы: Нет
РыбыВозраст: 40

СообщениеДобавлено: Ср Июл 16, 2025 23:51:49     Ответить с цитатой

Я замовила пакет інтернет-реклами «Україна. Оптимальний» від UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/paket-optimal для просування мого бізнесу, і можу сказати, що це був дуже вдалий вибір. За порівняно невелику ціну отримала повноцінну бізнес-сторінку з логотипом, фото, відео та описом послуг, яка виглядає солідно й викликає довіру у клієнтів. Профіль займає високі позиції у каталозі, тому кількість звернень помітно зросла вже в перший місяць.

Також приємно здивувало, що всі дані про компанію оптимізовані для Google, і це дійсно вплинуло на відвідуваність мого сайту. Посилання з авторитетних порталів UA-REGION підняли рейтинг у пошуковику, а завдяки хмарі ключових слів мене стали легше знаходити. Платформа зручна, зрозуміла, і з технічного боку все зроблено грамотно. Якщо потрібно якісне просування за розумну ціну — цей тариф однозначно вартий уваги.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: