Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 11:58:56 |
|
|
Маю отаку ситуацію — бачу гірше, ніж раніше, але поки що не критично. Окуляри призначили, але мені зовсім некомфортно в них, відчуваю себе не собою. Хотів би знати — може, хтось мав досвід покращення зору без операції? Типу якісь вправи, методики, тренажери? Лікарі переважно одразу дають рецепт і все, а мені хочеться не просто компенсувати, а реально покращити ситуацію. Можливо, хтось проходив якісь курси або програми тренувань для очей? Буду дуже вдячний за будь-який відгук. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 11:59:50 |
|
|
Було схоже, брате! Я теж вважав, що або окуляри, або лазер, але колега на роботі порадив не поспішати. Виявилось, що очі можна "розкачати" — ну типу як м’язи, серйозно! Я ходив на спеціальні заняття з вправ для очей, де з тобою працюють фахівці. Плюс каплі від сухості, бо через постійне сидіння в офісі вони просто пересихають, а це теж впливає. Не скажу, що зір став ідеальним, але різниця точно є. І головне — легше стало працювати і менше напруження. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 12:00:50 |
|
|
Ого, дякую за історію! Можеш детальніше написати, де саме ти проходив ті вправи? Бо я теж відчуваю, що з очима щось не те, але боюсь втратити час на неефективне. Цікавить, чи це робили в медзакладі, чи якісь приватні курси? І ще — скільки часу зайняв курс, і чи були якісь апарати, чи тільки гімнастика? |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 12:02:20 |
|
|
Я теж мав проблеми зі зором — довго ігнорував, думав, минеться. Потім уже й за кермом відчув, що щось не так. Записався на повну діагностику в офтальмологічному центрі Візіум https://visium.com.ua/ua/ Що мені сподобалося — вони не просто подивилися зір і виписали окуляри, а зробили повну перевірку, включно з внутрішнім тиском, акомодацією, сітківкою. А головне — запропонували не лише окуляри, а цілий план тренування зору. Там і вправи, і апаратне лікування, і поради, як зменшити навантаження. Я ходив туди кілька тижнів — стало набагато краще, і очі перестали так втомлюватися. Якщо серйозно підійти — це реально працює.
 |
|
|
|
 |
|