Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Июл 25, 2025 18:33:22 |
|
|
Привіт усім. Хотіла порадитись. Я вже давно думаю про нову машину, бо моя старенька вже почала підводити. Часті ремонти, витрати ростуть, а впевненості на дорозі все менше. Хочеться чогось надійнішого й сучасного, але з нашими цінами це здається майже нереальним. Чи хтось із вас змінював авто останнім часом? Як ви це планували? Брали кредит чи відкладали роками? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Июл 26, 2025 21:58:51 |
|
|
Сам зараз у такій самій ситуації! Моя стара Тойота взагалі розсипається! Щойно зробив ходову, як полетіла електрика. І так по колу вже третій рік. А душа хоче нормальну машину — щоб і виглядала, і їхала! Я навіть не про розкіш мрію, а про нормальні гальма і кондиціонер, бо з дітьми їздити страшно. Але де ті гроші взяти, сам не знаю. Уже думав і про лізинг, і про кредити, але все якось страшно. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вс Июл 27, 2025 22:11:26 |
|
|
Ви просто описали мою ситуацію! У мене старенький «Пежо» 2008 року, і я вже боюся кожного виїзду на трасу. Постійні дрібні поломки, а якщо поїхати кудись далі Києва — це як у лотерею грати. Працюю я нормально, але щоб назбирати на нову машину — це ж треба або жити без нічого кілька років, або десь знайти якесь чудо. Хотілося б вже комфорт, тишу в салоні, безпеку. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Июл 28, 2025 17:18:30 |
|
|
Друзі, я вас розумію на всі 100! Бо сам рік тому був у подібній ситуації — хотілося вже чогось серйозного, надійного, комфортного. І я довго думав, вивчав, порівнював. І все ж таки наважився — взяв lx500d https://cityplaza.lexus.ua/models/lx/lx500d Це просто космос, а не машина. Така міць, плавність, салон як літак. Так, вона недешева, але я вирішив: раз уже брати — то щось, що справді буде служити довго і без зайвих нервів. Є різні варіанти придбання, можна підібрати під себе. Тепер кожна поїздка — задоволення. І не жалкую ні на секунду. Якщо дійсно мрієш — треба йти до цього і не чекати вічно. Шукайте свій шлях, але не відмовляйтесь від бажаного.
 |
|
|
|
 |
|