Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Авг 14, 2025 12:23:11 |
|
|
Хочу вперше купити машину з США, і от виникло питання, як правильно оформити документи, щоб усе було офіційно та без проблем при розмитненні? Чув, що є якісь нюанси з перекладом, митними кодами та довідками, але взагалі не знаю, з чого почати. Може, хтось із вас вже проходив цей процес і зможе детально підказати, куди звертатися та які кроки робити в першу чергу? |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Авг 14, 2025 12:24:15 |
|
|
Найголовніше мати на руках усі документи з аукціону чи продавця, title свідоцтво про право власності, інвойс, а також bill of sale, якщо він є. Потім варто замовити офіційний переклад цих паперів українською мовою, бо митниця приймає лише перекладені документи. Далі оформлюєш митну декларацію, сплачуєш усі податки та збори, і після цього авто можна ставити на облік у сервісному центрі МВС. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Чт Авг 14, 2025 12:25:04 |
|
|
А щодо черговості дій, чи треба спочатку сплачувати митні збори, а потім робити сертифікацію авто, чи можна в інший спосіб? Просто не хочу заплутатись і отримати відмову на якомусь етапі через формальність. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Авг 14, 2025 12:30:06 |
|
|
1008470026 писал(а): |
А щодо черговості дій, чи треба спочатку сплачувати митні збори, а потім робити сертифікацію авто, чи можна в інший спосіб? Просто не хочу заплутатись і отримати відмову на якомусь етапі через формальність. |
Якщо підходити комплексно, то після прибуття авто в Україну спочатку оформлюєш митне оформлення, сплачуєш мито, акциз, ПДВ, а також портові збори. Потім замовляєш сертифікацію відповідності в акредитованому центрі, щоб машина відповідала українським нормам. Сам процес оформлення документів на авто з США https://bex-auto.com/uk/avto/avto-iz-ssha вимагає уважності, бо будь-яка помилка може затримати реєстрацію. Лише після цього можна реєструвати авто в МВС. Якщо не хочеш морочитися з усіма етапами самостійно, можу порадити перевірену компанію, вони давно працюють на ринку продажу автомобілів, у них великий вибір і швидка доставка в Україну. Подивися сторінку Bex Auto, там є і авто з США, і опис усього процесу оформлення документів, тож можна уникнути помилок і зекономити час. |
|
|
|
 |
|