Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Авг 15, 2025 13:19:26 |
|
|
Хочу замовити «Апероль» через інтернет, але переживаю, щоб не отримати підробку. Чув, що часто продають підроблені напої у пляшках, які зовні виглядають майже як оригінал. Може, хтось поділиться, на що звернути увагу при замовленні, щоб бути впевненим у справжності продукту? І чи є якісь ознаки, за якими можна відрізнити фейк ще до відкриття пляшки? |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Авг 15, 2025 13:21:41 |
|
|
Я завжди перевіряю етикетку та якість друку — на оригіналі шрифт чіткий, без розмиття, і є правильний тиснений логотип на склі. Ще звертаю увагу на кришку: у підробок вона часто дешевша на вигляд і з легкими подряпинами. Якщо купуєте онлайн, прошу продавця надіслати реальні фото товару, а не тільки ті, що з сайту виробника. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Пт Авг 15, 2025 13:22:13 |
|
|
Мені траплялась підробка, і різниця виявилась у кольорі та запаху — оригінальний «Апероль» має яскравий, але не кислотний відтінок і приємний цитрусово-трав’яний аромат. У фейка колір був більш мутний і запах різкіший. Тепер замовляю тільки у тих, хто може надати чек або підтвердження офіційної закупівлі. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Авг 15, 2025 13:23:46 |
|
|
Я не фанат солодких напоїв, але Апероль https://maudau.com.ua/category/nastoianky-balzamy-bittery/product_brand=aperol це окрема історія. Раніше купував у місцевих магазинах, але там або ціна космос, або пляшка стоїть “не першої свіжості”. Вирішив замовити на Маудау — і чесно, був приємно здивований.
Прийшло швидко, запаковано як скло для музею, жодних подряпин чи вм’ятин на коробці. Смак — свіжий, ароматний, як має бути, без “збивання” смаку. Ще й вийшло дешевше, ніж у супермаркеті. Якщо берете — раджу одразу докинути і просекко в кошик, щоб не бігати потім. |
|
|
|
 |
|