Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Авг 28, 2025 10:09:45 |
|
|
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити гарну вишиту сукню. Хочу, щоб це була саме сукня-вишиванка, бо планую вдягати її не лише на свята, а й у повсякденному житті. Боюсь натрапити на магазин, де якість не відповідає фото, тому буду вдячна за будь-який досвід. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Авг 28, 2025 10:10:04 |
|
|
Я колись купувала таку сукню на ярмарку. Там були гарні варіанти, але з часом тканина почала втрачати вигляд. Думаю, що важливо дивитися не лише на красу, а й на те, наскільки вона практична у носінні. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Чт Авг 28, 2025 10:10:20 |
|
|
Я ще не купувала саме сукню, але мала кілька вишиванок. Мій досвід такий: машинна вишивка виглядає акуратно, але ручна — набагато живіша. Проте ціна на ручну роботу вища в рази, тому треба вирішувати, що для вас важливіше — автентичність чи бюджет. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Авг 28, 2025 10:11:22 |
|
|
1008470026 писал(а): |
Я ще не купувала саме сукню, але мала кілька вишиванок. Мій досвід такий: машинна вишивка виглядає акуратно, але ручна — набагато живіша. Проте ціна на ручну роботу вища в рази, тому треба вирішувати, що для вас важливіше — автентичність чи бюджет. |
Неодноразово купувала сукні-вишиванки https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vyshytyi-odiah-170/zhinochyi-vyshytyi-odiah-92/vyshyti-sukni-74/ в інтернет-магазині ЕТНОХАТА і можу сказати, що це був один із найвдаліших виборів. Асортимент у них величезний — понад 8 тисяч позицій, серед яких є і сукні для свята, і більш універсальні варіанти.
Дуже сподобалося, що вони продають за роздрібними цінами виробників — без зайвих накруток. Якість мене приємно здивувала: тканина міцна, вишивка рівна, кольори залишаються яскравими навіть після прання. Замовлення виконали вчасно, а менеджери завжди були на зв’язку та відповідали на всі питання. Це справді магазин, який дбає про клієнтів і пропонує речі українського виробництва достойної якості.
 |
|
|
|
 |
|