фраголо Лилит
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Авг 28, 2025 19:42:27 |
|
|
Всім привіт! Маю ситуацію — машина втомилася боротися з сажевим фільтром, а я втомився боротися з машиною Чув, що в Києві є кілька сервісів, де реально роблять швидко й без проблем. Хто вже проходив цю історію — поділіться, як воно все виглядає на практиці і що по ціні. |
|
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Авг 29, 2025 07:44:00 |
|
|
Мій Ford Focus, якому вже 8 років, почав поводитися дуже дивно - під час поїздок по місту двигун почав нестабільно працювати, з'явилися незрозумілі звуки, а витрата палива збільшилась у півтора рази. Як пенсіонер, я дуже обережно ставлюся до витрат, тому спочатку намагався вирішити проблему самостійно, але нічого не вийшло. Син порекомендував звернутися до фахівців, які спеціалізуються на подібних питаннях, і я дізнався про можливість зробити видалення сажевого фільтра Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-sazhevogo-filtra-kyiv/ у досвідченої команди майстрів. Спочатку я сумнівався, адже не дуже розумію сучасні технології, але майстер дуже терпляво та зрозуміло пояснив мені суть проблеми, показав забитий фільтр, і я зрозумів, що це дійсно необхідна процедура. Результат приємно здивував - автомобіль почав працювати як новий, витрата палива повернулася до нормальних показників, і я знову отримую задоволення від керування. Особливо приємно, що майстри запропонували пенсійну знижку та дали розширену гарантію, що свідчить про їх відповідальне ставлення до клієнтів. |
|