Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Сен 18, 2025 17:38:37 |
|
|
Привіт усім. Цікавить питання, як ви вирішуєте проблему, коли кіт відмовляється їсти сухий корм? У мене така ситуація: спочатку він наче їв нормально, а тепер стоїть миска повна, але він до неї навіть не підходить. Я переживаю, що тварина може недоотримувати потрібних поживних речовин. Читала, що не можна різко міняти корм, але ж і залишати так не вихід. Хочу зрозуміти, як інші власники виходили з подібних ситуацій. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Сен 18, 2025 17:39:18 |
|
|
Ооо, в мене було майже те саме! Мій кіт спочатку їв сухий корм із задоволенням, а потім різко почав ігнорувати. Я вже думав, що щось із ним не так, але ветеринар сказав, що коти часто вередують і їм потрібне різноманіття. Сухий корм — це добре, але багатьом реально набридає. Я почав чергувати його з вологим кормом, і ситуація вирішилася. Зараз він їсть з апетитом, а головне — не відмовляється від їжі взагалі. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Сен 18, 2025 17:39:34 |
|
|
Дякую, що поділилися досвідом. Можливо, справді справа в одноманітності. Я думала, що котам все одно, аби було сито, але виходить, що вони теж потребують змін. Ви пишете, що додавали вологий корм — підкажіть, будь ласка, який саме обирали? Бо я бачила в магазинах десятки різних варіантів, але не хочу брати наосліп, аби потім не викидати. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Сен 18, 2025 17:40:47 |
|
|
Я пробував різні варіанти, але найкраще зайшов вологий корм для котів Felix https://maudau.com.ua/category/volohyi-korm-dlia-kotiv/product_brand=felix-feliks Він реально виручив мене, бо кота не треба вмовляти — він сам біжить, тільки чує, що пакетик відкриваю. Там є шматочки у соусі чи желе, і виглядає все апетитно навіть для мене. А головне — можна брати мікс із різними смаками, і тоді тварина не вередує, бо кожен раз щось новеньке. Ще один плюс — Felix зручний у використанні, бо порції вже готові, і не залишається відходів у мисці. Мій кіт реально став їсти краще, шерсть блискуча, активність підвищилась. Якщо чесно, я вже не експериментую, бо знайшов свій ідеальний варіант.
 |
|
|
|
 |
|