Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Які бренди pod-систем вважаються найнадійнішими у 2025 році?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Сен 24, 2025 15:54:13     Ответить с цитатой

Хто юзає Вапорессо Хрос 5 Міні — як вам ця модель? Думаю подарувати комусь із близьких, хто хоче перейти з сигарет. Потрібно щось просте, компактне, але не зовсім іграшкове. Ще не вирішив, де замовляти, бо боюсь натрапити на підробку. Поділіться своїми враженнями і скажіть, які підводні камені можуть бути.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Ср Сен 24, 2025 15:54:34     Ответить с цитатой

Я брав Mini своїй дівчині — класно зайшов, бо маленький, естетичний і не «плюється». Вона не парить багато, тому батареї вистачає майже на день. Але от заряджається трохи повільніше, ніж хотілось би. І зверни увагу — краще одразу брати кілька змінних картриджів, бо з часом вони псуються, як і в усіх подах.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Сен 24, 2025 15:54:49     Ответить с цитатой

Сам Mini не пробував, але тримав у руках — дуже приємний на дотик, стильний. З того, що чув від знайомих — це хороший варіант для початківців або як другий под. Якщо дарувати — точно не прогадаєш. Але на рахунок покупки треба бути уважним — зараз багато дешевих копій.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Ср Сен 24, 2025 15:56:06     Ответить с цитатой

1008470026 писал(а):
Сам Mini не пробував, але тримав у руках — дуже приємний на дотик, стильний. З того, що чув від знайомих — це хороший варіант для початківців або як другий под. Якщо дарувати — точно не прогадаєш. Але на рахунок покупки треба бути уважним — зараз багато дешевих копій.

Я купував вапорессо хрос 5 мини https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ у магазині BAMBUK — і досвід максимально позитивний. У них широкий вибір, можна одразу підібрати і стартовий набір, і рідину, і захисні аксесуари.
Сподобалося, що персонал реально розбирається: я описав ситуацію, і мені підібрали варіант під легку затяжку та невелике споживання. Крім того, цей магазин постійно проводить акції — свій Mini я взяв зі знижкою та подарунком. Упаковка приїхала якісна, усе оригінальне, з голограмами. Для подарунка ідеально: виглядає дорого, а вартує адекватно.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: