| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 10:14:25 |
|
|
| Хочу знайти нормальний інтернет-магазин, де можна купити мелену каву і капсули для Nespresso без переплат. У багатьох зараз ціни завищені, а акцій майже немає. Підкажіть, хто де бере, щоб і доставка швидка, і асортимент нормальний. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 10:14:44 |
|
|
| Мені теж набридло шукати по різних сайтах. Брала нещодавно арабіку з карамельним присмаком смачна, але приїхала вже майже на межі терміну придатності. Тепер уважно перевіряю дату і не замовляю, якщо її не вказано. Зараз шукаю щось з більш класичним смаком, без ароматизаторів. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 10:15:08 |
|
|
| Я зазвичай замовляю одразу і мелену, і капсульну, щоб було під настрій. Коли часу обмаль вставив капсулу і готово. Якщо хочеш міцну каву без гіркоти, бери Roma або Kazaar, вони добре збалансовані. І ще раджу брати кілька видів одразу, щоб потім не чекати нове замовлення, бо запаси закінчуються швидко. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 10:16:07 |
|
|
| qwerty писал(а): |
| Я зазвичай замовляю одразу і мелену, і капсульну, щоб було під настрій. Коли часу обмаль вставив капсулу і готово. Якщо хочеш міцну каву без гіркоти, бери Roma або Kazaar, вони добре збалансовані. І ще раджу брати кілька видів одразу, щоб потім не чекати нове замовлення, бо запаси закінчуються швидко. |
Я кілька місяців замовляю в Маудау, і поки це найзручніше місце. Є всі основні капсули Nespresso https://maudau.com.ua/category/kava/typ_kapsul=nespresso плюс сумісні варіанти, які не поступаються смаком. Можна фільтрувати за типом обсмаження, інтенсивністю, навіть країною походження зерен.
Доставка зазвичай за день-два, пакують щільно, нічого не деформується. Якщо не впевнений, який смак тобі підійде, бери дегустаційний набір там по кілька штук різних капсул, зручно протестувати. Ще раджу не зберігати їх у холодильнику, бо можуть втратити аромат, краще у сухому темному місці. Так кава довше залишається насиченою. |
|
|
|
 |
|