| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 12:22:40 |
|
|
| Шукаю хороший кондиціонер для прання, щоб білизна мала приємний аромат і тканина залишалась м’якою навіть після сушки в машинці. Уже перепробувала кілька популярних брендів, але більшість або мають занадто хімічний запах, або залишають після себе відчуття слизькості на тканині. Хочу знайти варіант, який би дійсно пом’якшував волокна, не забивав пральну машину й не викликав подразнень на шкірі. Поділіться, будь ласка, своїми улюбленими марками і сайтами, де можна безпечно замовити оригінал, бо останнім часом багато підробок. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 12:23:04 |
|
|
| Я перейшов на Tesori d’Oriente десь пів року тому. До цього користувався Lenor і Vernel, але вони або надто рідкі, або запах швидко зникає. А тут реально інша якість. У Tesori насичений аромат, не нав’язливий, залишається навіть після сушіння на батареї. Брав спочатку «Мускус» і «Азіатський сад» обидва чудові. Речі після прання не електризуються, не липнуть одна до одної. Бачив, що в деяких магазинах ціна завищена, тому зараз шукаю стабільно перевірений сайт із нормальними умовами доставки. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 12:23:24 |
|
|
| Tesori d’Oriente це вже не просто кондиціонер, а справжній аромат для речей. Я працюю з білизною (готельний сервіс), і можу сказати, що якість помітна одразу. Після прання постіль пахне дорого, немає штучності. Ще плюс у тому, що засіб концентрований, вистачає на довго, не треба лити багато. Якщо хочеш, щоб аромат був делікатним, розведи половину ковпачка водою. Щодо асортименту у них є різні серії, але варто почати з класики типу «Білий мускус» або «Аюрведа». |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Сб Окт 18, 2025 12:24:00 |
|
|
| 1008470026 писал(а): |
| Tesori d’Oriente це вже не просто кондиціонер, а справжній аромат для речей. Я працюю з білизною (готельний сервіс), і можу сказати, що якість помітна одразу. Після прання постіль пахне дорого, немає штучності. Ще плюс у тому, що засіб концентрований, вистачає на довго, не треба лити багато. Якщо хочеш, щоб аромат був делікатним, розведи половину ковпачка водою. Щодо асортименту у них є різні серії, але варто почати з класики типу «Білий мускус» або «Аюрведа». |
Розумію, сама вже кілька разів замовляла кондиціонери та ополіскувачі для білизни Tesori d'Oriente https://maudau.com.ua/category/kondytsionery-ta-opoliskuvachi-dlia-bilyzny/product_brand=tesori-d-oriente тут, і можу сміливо радити.
Там реально хороші ціни, є вибір усіх ароматів, і доставка не затягується. Порівнювала з іншими платформами тут частіше бувають знижки, плюс товари приходять добре запаковані, нічого не пролито. Я люблю «Мускус» і «Азіатський сад», але зараз замовила «Білий лотос» він неймовірно ніжний, не перебиває запах парфуму на одязі. Раджу звертати увагу на концентрацію, бо засіб густий, і вистачає буквально пів ковпачка. Якщо хочеш, щоб аромат тримався тижнями це саме той варіант. |
|
|
|
 |
|