| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:13:24 |
|
|
| Мами, де ви берете гарбузові пюре для малюків? Я вже обійшла кілька аптек і супермаркетів або немає, або залишки, або дивні склади з ароматизаторами. Малюк звик до гарбузового, інше не хоче, тому шукаю перевірений магазин. Хочу, щоб без доданого цукру і з нормальними термінами. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:13:50 |
|
|
| Я дивлюся в першу чергу на маркування «від 4 місяців» і склад. Часто під виглядом дитячого пюре продають просто подрібнений гарбуз із добавками. Якщо бачиш у складі щось крім гарбуза й води краще не брати. Я зараз купую тільки в онлайн-магазинах, бо там більше шансів отримати свіжий товар. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:14:13 |
|
|
Звертай увагу ще на упаковку. У скляних банках пюре зазвичай краще, ніж у м’яких паучах зберігається стабільно і смак не змінюється. Ми колись купили в паучах виявилось кисле. Тепер беру тільки в перевірених місцях. Вибираю за кольором і консистенцією: гарне пюре має бути насичене, без водянистості.
Добавлено спустя 42 секунды:
| 1008470026 писал(а): |
| Звертай увагу ще на упаковку. У скляних банках пюре зазвичай краще, ніж у м’яких паучах зберігається стабільно і смак не змінюється. Ми колись купили в паучах виявилось кисле. Тепер беру тільки в перевірених місцях. Вибираю за кольором і консистенцією: гарне пюре має бути насичене, без водянистості. |
Я вже майже рік замовляю через інтернет-магазин Маудау https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure/smak=garbuz і це реально найзручніше рішення. Там завжди є в наявності гарбузові пюре різних брендів, і всі свіжі. Зручно, що можна подивитись склад, країну виробника і навіть реальні відгуки від інших батьків. Замовлення роблю швидко сайт простий, усе зрозуміло.
Доставка приходить до дверей, нічого не побите, все гарно упаковано. Ціни нижчі, ніж у супермаркеті, плюс часто дають промокоди або акції. Я перевірила не раз якість стабільна, пюре завжди свіже, без розшарувань і сторонніх запахів. Дитина їсть із задоволенням, я спокійна, що без консервантів. Тому можу порадити цей магазин як безпечне місце для дитячих товарів не просто вигідно, а справді надійно.
 |
|
|
|
 |
|