Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
З якого віку можна давати гарбузове пюре немовляті?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:13:24     Ответить с цитатой

Мами, де ви берете гарбузові пюре для малюків? Я вже обійшла кілька аптек і супермаркетів або немає, або залишки, або дивні склади з ароматизаторами. Малюк звик до гарбузового, інше не хоче, тому шукаю перевірений магазин. Хочу, щоб без доданого цукру і з нормальними термінами.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 33

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:13:50     Ответить с цитатой

Я дивлюся в першу чергу на маркування «від 4 місяців» і склад. Часто під виглядом дитячого пюре продають просто подрібнений гарбуз із добавками. Якщо бачиш у складі щось крім гарбуза й води краще не брати. Я зараз купую тільки в онлайн-магазинах, бо там більше шансів отримати свіжий товар.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 12, 2025 16:14:13     Ответить с цитатой

Звертай увагу ще на упаковку. У скляних банках пюре зазвичай краще, ніж у м’яких паучах зберігається стабільно і смак не змінюється. Ми колись купили в паучах виявилось кисле. Тепер беру тільки в перевірених місцях. Вибираю за кольором і консистенцією: гарне пюре має бути насичене, без водянистості.

Добавлено спустя 42 секунды:

1008470026 писал(а):
Звертай увагу ще на упаковку. У скляних банках пюре зазвичай краще, ніж у м’яких паучах зберігається стабільно і смак не змінюється. Ми колись купили в паучах виявилось кисле. Тепер беру тільки в перевірених місцях. Вибираю за кольором і консистенцією: гарне пюре має бути насичене, без водянистості.

Я вже майже рік замовляю через інтернет-магазин Маудау https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure/smak=garbuz і це реально найзручніше рішення. Там завжди є в наявності гарбузові пюре різних брендів, і всі свіжі. Зручно, що можна подивитись склад, країну виробника і навіть реальні відгуки від інших батьків. Замовлення роблю швидко сайт простий, усе зрозуміло.
Доставка приходить до дверей, нічого не побите, все гарно упаковано. Ціни нижчі, ніж у супермаркеті, плюс часто дають промокоди або акції. Я перевірила не раз якість стабільна, пюре завжди свіже, без розшарувань і сторонніх запахів. Дитина їсть із задоволенням, я спокійна, що без консервантів. Тому можу порадити цей магазин як безпечне місце для дитячих товарів не просто вигідно, а справді надійно.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: