Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Мрії про власне житло

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
RikkiKot
RikkiKot

Группы: Нет

РыбыВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 27, 2025 21:40:49     Ответить с цитатой

Ми вже понад 10 років живемо в Черкасах, але мені дуже хочеться перебратися кудись ближче до столиці. Колись ще до війни мені подобалась Буча, там і містечко гарне, і близько буде на роботу їздити. Думаю може там пошукати житло? Але ж Бучу майже зруйнували. От не знаю варто чи ні там шукати житло?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
VsemSpat
VsemSpat

Группы: Нет

КозерогВозраст: 30

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 27, 2025 22:19:14     Ответить с цитатой

RikkiKot писал(а):
Ми вже понад 10 років живемо в Черкасах, але мені дуже хочеться перебратися кудись ближче до столиці. Колись ще до війни мені подобалась Буча, там і містечко гарне, і близько буде на роботу їздити. Думаю може там пошукати житло? Але ж Бучу майже зруйнували. От не знаю варто чи ні там шукати житло?

Буча, попри все, залишається чудовим містом, і її близькість до Києва — це великий плюс для щоденних поїздок на роботу. Багато людей зараз повертаються і місто активно відновлюється. Не раджу відкидав цей варіант. Звісно, зруйновані будівлі були, але більшість житлових комплексів, які продовжують працювати, швидко відновлюють пошкодження і будують нове. Відновлення йде дуже швидкими темпами, і місто повертає собі колишній затишок.

Якщо тобі подобається Буча, раджу звернути увагу на житлові комплекси, які вже мають хорошу репутацію і активно продовжують будівництво. Наприклад, ЖК "Гранд Бурже". Ти можеш подивитися який вигляд має Буча сьогодні https://grandbourget.com/news/yakyj-vyglyad-maye-bucha-sogodni-foto/ на їхньому сайті. Ти побачиш, що життя там не просто відновлюється, а вже кипить. Це дає певну впевненість у тому, що інфраструктура буде на висоті, і ти отримаєш омріяне житло в гарному місті. Зважуй усі "за" і "проти", але не бійся дивитися в бік Бучі.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: