| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Дек 03, 2025 18:08:56 |
|
|
| Шукаю магазин, де можна купити нормальну жижу для пода без ризику отримати підробку. Багато пропозицій з нечіткими описами, тому немає довіри. Потрібна рідина з адекватною міцністю і стабільним смаком, без різкого запаху. Порадьте магазин, який реально перевірений. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Ср Дек 03, 2025 18:09:16 |
|
|
| Я не раз натикався на рідини, що після кількох затяжок давали гіркоту. Щоб такого не було, завжди уточнюю, чи є інформація про склад і виробника. Якщо продавець не знає пропорцій або не може пояснити, чим різняться смаки, це поганий знак. Бери там, де відповідають конкретно і без ухилянь. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Ср Дек 03, 2025 18:09:29 |
|
|
| Можу додати, що обʼєм пляшки теж важливий. Маленькі пробники інколи роблять із залишків, тому краще брати мінімум 30 мл. Також дивись на дозатор, бо дешеві варіанти протікають і це псує картридж. У мене так було один раз, коли рідина текла по різьбі і зіпсувала контакт. З того часу беру лише добре запаковані варіанти. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Ср Дек 03, 2025 18:10:28 |
|
|
| 1008470026 писал(а): |
| Можу додати, що обʼєм пляшки теж важливий. Маленькі пробники інколи роблять із залишків, тому краще брати мінімум 30 мл. Також дивись на дозатор, бо дешеві варіанти протікають і це псує картридж. У мене так було один раз, коли рідина текла по різьбі і зіпсувала контакт. З того часу беру лише добре запаковані варіанти. |
Я для себе знайшов оптимальний варіант у магазині smolnet, бо мені важливо, щоб рідина мала стабільний смак і не давала гіркоти. Мій под чутливий до надто густих складів, і . консультант магазину допоміг підібрати рідину з низькою в’язкістю, щоб картридж не перегрівався.
Ще мені пояснили, чому деякі смаки краще заходять на конкретних опорах, і це реально працює. Замовлення приходили у щільній плівці, пляшки запаяні та з чітким маркуванням. Раджу перед купівлею жижі https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem уточнювати густину і міцність, бо неправильна рідина швидко псує coil. Інтернет-магазин дав мені зрозумілу інформацію і допоміг підібрати рідину під мій стиль затягування.
 |
|
|
|
 |
|