| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
Зарегистрирован: 10.08.2011
Возраст: 33
Сообщения: 455
|
Добавлено: Сб Дек 20, 2025 20:42:53 |
|
|
| Всім привіт, хочу спитати вашу думку, бо останнім часом все частіше помічаю, що в бутербродах використовую легкий майонез і не до кінця розумію власне ставлення до нього. Смак ніби приємний, не тисне, не залишає важкого післясмаку, але інколи здається, що бутерброд виходить занадто простим і навіть трохи порожнім. Я тільки починаю розбиратися в поєднаннях і експериментую з різними начинками, тому цікаво, чи подобається вам такий варіант у повсякденному житті. Напишіть, з чим ви його їсте і чи не виникає відчуття, що чогось бракує. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
Зарегистрирован: 19.11.2017
Возраст: 35
Сообщения: 535 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вс Дек 21, 2025 15:50:58 |
|
|
| Для мене легкий майонез у бутербродах це не універсальне рішення, а швидше інструмент під конкретні продукти. Він добре працює тоді, коли хочеться підкреслити смак овочів, зелені або хліба, а не перекрити все жирною текстурою. У таких випадках бутерброд виглядає легшим і свіжішим, особливо вранці або вдень. Але з більш насиченими інгредієнтами ефект може бути слабшим, бо соус не дає глибини, тут важливо правильно комбінувати і не чекати від нього того, для чого він не створений |
|
|
|
 |
|