| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
zABEyik Артём
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 19:34:50 |
|
|
| Привіт, якщо купити для підприємства сонячну електростанцію, то можна буде відмовитися від загального електрики? Або вона не зможе видавати потрібну кількість електрики? |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 19:35:15 |
|
|
| Ще так довго я не вибирав сонячні станції, тому буду чекати у вашій темі, можливо хтось із більш досвідчених власників сонячної електростанції підкаже в якому напрямку рухатися. |
|
|
|
 |
Vartel armen
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 19:35:34 |
|
|
| Від 100 тис норм комплекти сонячних установок, залежать від площі і потужності, в Інтернеті є інструкція покрокова про те як правильно вибрати сонячну електростанцію. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 19:36:06 |
|
|
Привіт, все залежить від того, яку автономну сонячну станцію ви собі купите. Якщо не буде вистачати її потужності, тоді не вистачить повністю забезпечити ваше підприємство електроенергією, тому заздалегідь такі моменти потрібно уточнювати.
Я можу запропонувати компанію Solar Garden у якої зараз можна без проблем замовити сонячну електростанцію https://www.solargarden.com.ua/s-g-business/ якщо що, вони можуть Вас і проконсультувати, для цього телефонуйте за номером телефону +38 (067) 123 81 88. |
|
|
|
 |
Hedi Hedi
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Фев 23, 2026 23:44:44 |
|
|
| Долго сомневались, но решили установить солнечную станцию от LUNA Solar, потому что постоянные отключения и высокие счета за электричество уже надоели. Сначала переживала, что будет сложно разобраться с оборудованием, но консультанты объяснили всё подробно и помогли подобрать оптимальный комплект под наш дом. Монтаж прошёл быстро и аккуратно, показали, как пользоваться приложением для контроля энергии. Теперь свет есть всегда, счета снизились, а ощущение, что мы сами производим энергию и меньше зависим от сети, реально добавляет спокойствия и уверенности. |
|
|
|
 |
|
|
 |
|