| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Мар 20, 2026 17:30:33 |
|
|
| Підкажіть, будь ласка, чим краще мити голову, якщо волосся дуже швидко жирніє? Мию майже щодня, але вже на наступний день виглядає несвіжо. Не розумію, чи проблема в шампуні, чи в самому догляді. Хотілося б знайти більш правильний підхід. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Мар 20, 2026 17:31:18 |
|
|
| Ой, у мене була така ж ситуація! Я теж мила голову щодня і тільки погіршувала стан. Потім перейшла на більш легкі шампуні і почала мити рідше. Ще важливо не наносити бальзам на корені і не чіпати волосся руками протягом дня — це реально допомагає. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Пт Мар 20, 2026 17:31:29 |
|
|
| Дякую, цікаво. Мабуть, я дійсно перебільшую з частотою миття. А скажіть, будь ласка, який саме тип шампуню краще обирати в такому випадку? І чи підходять легкі формули для щоденного використання? |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Мар 20, 2026 17:33:19 |
|
|
У такому випадку добре працює безсульфатний шампунь для жирного волосся https://www.notino.ua/kosmetika/kosmetika-dlja-volossja/bezsulfatni-shampuni/ , бо він м’яко очищує шкіру голови і не стимулює надмірне вироблення себуму. Звичайні агресивні шампуні часто пересушують шкіру, і вона починає ще швидше жирніти — виходить замкнене коло. Безсульфатні формули делікатніші, вони очищують без пересушування і допомагають поступово нормалізувати баланс.
Також варто звертати увагу на легкі текстури без обтяження і не використовувати важкі маски на коренях. Для кращого ефекту можна мити голову трохи рідше, наприклад через день, і додати пілінг для шкіри голови раз на тиждень.
Такий підхід допомагає зменшити жирність, зробити волосся більш свіжим на вигляд і не пересушити довжину. Якщо підібрати правильний шампунь і дотримуватись регулярності, результат стає помітним досить швидко.
 |
|
|
|
 |
|