| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 23, 2026 23:57:14 |
|
|
| Доброго дня. Мені цікаво, які салати найчастіше готуєте ви? Особисто я люблю прості, але смачні варіанти, які не потребують надто багато часу на приготування. Можливо, у когось є рецепти, що можна подавати і на святковий стіл, і для сімейної вечері? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Мар 24, 2026 19:48:57 |
|
|
| Я обожнюю салат з грибами і куркою! Він і ситний, і смачний одночасно. Головне, правильно обсмажити гриби і додати трохи майонезу, щоб усі шари тримали форму. Також можна зробити красиву подачу в тарталетках — виходить святково і апетитно, гості завжди просять добавки. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Мар 25, 2026 21:12:36 |
|
|
| Дякую, це корисно. А можна уточнити, як ви формуєте шари, щоб салат зберіг структуру і не розвалювався? І які інгредієнти, крім грибів і курки, ви радите додавати для повного смаку? |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Мар 27, 2026 01:00:01 |
|
|
Ми зазвичай готуємо салат із куркою та грибами https://www.torchyn.ua/recipes/salat-z-grybami-i-kurkoy трохи інакше. Спочатку відварюємо куряче філе й яйця, даємо їм охолонути, після чого нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю дрібно шинкуємо й обсмажуємо до м’якості, додаємо нарізані гриби та готуємо разом кілька хвилин, поки випарується зайва волога.
Потім викладаємо салат шарами: спочатку курка з невеликою кількістю майонезу, далі білки, потім грибна суміш із цибулею, зверху жовтки і ще трохи майонезу. Завершальний шар — тертий сир. Кожен шар акуратно розрівнюємо, щоб страва виглядала охайно.
Перед подачею можна прикрасити зеленню або розкласти салат у тарталетки. У такому вигляді він виглядає більш апетитно і добре підходить навіть для святкового столу.
 |
|
|
|
 |
|