| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 23, 2026 22:04:03 |
|
|
| Доброго дня! Моя дитина останнім часом осипла й часто кашляє сухо, особливо вночі. Не зовсім розумію, чи це ларингіт чи просто якийсь легкий застудний симптом. Хтось стикався з таким і може порадити, як зрозуміти, коли потрібно звертатися до лікаря? |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Вт Мар 24, 2026 19:25:31 |
|
|
| Ох, знаю, як це нервує! Мій син теж таке переживав, горло хрипить, кашель сухий, голос хрипкий. Не можна чекати, бо іноді такі симптоми швидко погіршуються. Краще відразу шукати щось безпечне, що допомагає зняти дискомфорт і полегшити горло. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Ср Мар 25, 2026 20:29:59 |
|
|
| Дякую за пораду! А що саме ви використовували, коли дитина осипала й кашляла сухо? Мене цікавить, чи безпечний засіб для частого застосування і наскільки швидко він допомагає полегшити стан дитини. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Чт Мар 26, 2026 20:14:12 |
|
|
Ми застосовували лісобакт при ларингіті у дитини https://lysobact.com.ua/dityam/laryngit/ , і він дійсно показав хороший результат. Таблетки працюють локально в горлі, допомагають зменшити першіння та неприємні відчуття, при цьому мають м’який смак, тому дитина приймала їх без зайвих умовлянь. Для нас це стало зручним рішенням, адже хотілося обійтись без антибіотиків, але водночас швидко полегшити симптоми. Уже після кількох прийомів було помітно, що кашель став слабшим, голос поступово відновлювався, а подразнення зменшилось. Також зручно, що засіб можна використовувати кілька днів поспіль, особливо коли подібні проблеми виникають не вперше. У підсумку лісобакт при ларингіті у дітей став для нас гарним варіантом лікування, який допомагає організму впоратися із запаленням природним способом.
 |
|
|
|
 |
|