Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Коли найкраще клює окунь

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
TRECHER
Вика

Группы: Нет

ТелецВозраст: 43

СообщениеДобавлено: Пн Мар 30, 2026 20:27:09     Ответить с цитатой

Окунь — риба режимна, і вгадати з часом виходу буває критично важливо для результату. Я зазвичай перевіряю прогноз активності на порталі Український Риболов, там класно розписано, як погода та час доби впливають на хижака. Треба розуміти, що окунь це https://ukrainianfishing.com.ua/riznovidi-rib/hizhaki/okun-najbilsh-poshirena-riba-v-ukrayini найбільш розповсюджений хижак у нас, проте влітку він стає активним лише на короткі проміжки часу. Я помітив, що найкраще виходити на воду за годину до світанку або вже перед самим заходом сонця. Вдень він зазвичай ховається в тіні під лататтям або йде на глибину, де вода холодніша, і розворушити його там дуже важко. Останнього разу я за три години зранку наловив більше, ніж за весь наступний день. Тож став будильник на раніше, шукай активний бій малька на мілині, і без улову точно не залишишся!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: