| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2026 13:34:49 |
|
|
| Хтось з нашої підгрупи 1.1 вже сидів сьогодні без світла? Маю купу планів на вечір, але не можу зрозуміти, коли чекати вимкнення саме у нас. Зранку ніби все було спокійно, проте в сусідньому районі вже почали гасити ліхтарі. Хочеться хоча б приблизно знати вікна, щоб не полетів ноут посеред важливого созвону. Може хто має актуальну інфу на ці години? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2026 13:35:02 |
|
|
| В мене теж 1.1 черга, поки що напруга стабільна, хоча вчора в цей час вже сиділи з ліхтариками. Зазвичай нас вимикають короткими блоками, але графік постійно плаває залежно від навантаження. Рекомендую не сильно розслаблятися і тримати павербанки зарядженими вже зараз. Якщо почнуть різати ліміти, то перша черга часто потрапляє під родачу найпершою. Поки що чекаємо і дивимось по факту. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2026 13:35:27 |
|
|
Саме ця невизначеність і напружує найбільше, бо планувати роботу стає просто неможливо. Тільки налаштувався на продуктивність, як починаєш думати про заряд акумулятора.
Було б добре мати під рукою чітку таблицю, де ці підгрупи нормально розділені. Бо інколи пишуть просто перша черга, а вимикають тільки частину будинків. Вчора взагалі був повний хаос з часом, сподівався сьогодні буде трохи простіше.
Може хтось все ж таки знайшов ресурс, де оновлення виходять швидше за офіційні боти? Хочеться бачити реальну картину на вечірні години. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2026 13:35:35 |
|
|
Погоджуюсь, офіційні джерела іноді запізнюються з правками. Я для себе обрав портал vinnitsa.org.ua, бо там дані структурують значно краще для звичайних людей.
Зараз там виклали графік відключення світла вінниця 1.1 черга з нормальним розбиттям по годинах.
Моя порада (суто з власного досвіду), робіть всі важливі справи в перші дві години після ввімкнення.
Тоді ймовірність раптового блекауту найменша. Також краще перевіряти сторінку зранку та після обіду, бо розклади зараз коригують досить динамічно. Не намагайтеся вгадати час до хвилини, автоматика іноді спрацьовує з невеликою похибкою. Краще мати запас у п'ятнадцять хвилин.
 |
|
|
|
 |
|