Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Сен 26, 2024 14:08:11 |
|
|
Привіт! Ти не знаєш, які засоби для волосся можна використовувати, щоб вони виглядали здоровими та блискучими? Я вже перепробувала багато різних шампунів і масок, але результат часто не радує. Може, є якісь твої перевірені рекомендації? |
|
|
|
|
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Сен 26, 2024 14:09:51 |
|
|
Привіт! Я сам стикнувся з цією проблемою. Важливо вибирати продукти залежно від типу волосся. Наприклад, якщо у тебе сухе волосся, шукай зволожуючі шампуні та маски з оліями. Я раджу звернути увагу на натуральні компоненти. Вони часто більш ефективні. |
|
|
|
|
1008470026 Влад
|
Добавлено: Чт Сен 26, 2024 14:10:59 |
|
|
Дякую за пораду. Я чув про олії, але не знаю, які з них найкраще підходять для відновлення волосся. Може, ти можеш порадити конкретні бренди або продукти, які спробував та які справді реально допомогли? |
|
|
|
|
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Сен 26, 2024 14:16:00 |
|
|
За усе сказати не можу, а тільки за те, що сам використовував. Одним з найкращої косметики для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ , чим я користувався, це органічний шампунь з олією аргани. Він не тільки чудово очищає, а й живить волосся зсередини, роблячи його м'яким та блискучим. Також рекомендую тобі спробувати маску для волосся з кокосовою олією, вона просто неймовірно зволожує та робить волосся гладким. Я зазвичай використовую її раз на тиждень. Ще я звертаю увагу на безсульфатні шампуні, оскільки вони бережно ставляться до волосся і не пересушують його. А якщо ти хочеш додати блиску, спробуй спрей з аргановою олією, це прямо чарівний засіб. Мені подобається, як волосся після нього блищать, особливо на сонці.
|
|
|
|
|
|