Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Що робити, щоб волосся було здоровим?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Чт Сен 26, 2024 14:08:11     Ответить с цитатой

Привіт! Ти не знаєш, які засоби для волосся можна використовувати, щоб вони виглядали здоровими та блискучими? Я вже перепробувала багато різних шампунів і масок, але результат часто не радує. Може, є якісь твої перевірені рекомендації?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Чт Сен 26, 2024 14:09:51     Ответить с цитатой

Привіт! Я сам стикнувся з цією проблемою. Важливо вибирати продукти залежно від типу волосся. Наприклад, якщо у тебе сухе волосся, шукай зволожуючі шампуні та маски з оліями. Я раджу звернути увагу на натуральні компоненти. Вони часто більш ефективні.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Чт Сен 26, 2024 14:10:59     Ответить с цитатой

Дякую за пораду. Я чув про олії, але не знаю, які з них найкраще підходять для відновлення волосся. Може, ти можеш порадити конкретні бренди або продукти, які спробував та які справді реально допомогли?
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Чт Сен 26, 2024 14:16:00     Ответить с цитатой

За усе сказати не можу, а тільки за те, що сам використовував. Одним з найкращої косметики для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ , чим я користувався, це органічний шампунь з олією аргани. Він не тільки чудово очищає, а й живить волосся зсередини, роблячи його м'яким та блискучим. Також рекомендую тобі спробувати маску для волосся з кокосовою олією, вона просто неймовірно зволожує та робить волосся гладким. Я зазвичай використовую її раз на тиждень. Ще я звертаю увагу на безсульфатні шампуні, оскільки вони бережно ставляться до волосся і не пересушують його. А якщо ти хочеш додати блиску, спробуй спрей з аргановою олією, це прямо чарівний засіб. Мені подобається, як волосся після нього блищать, особливо на сонці.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: