Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Благодійність в Україні

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
RikkiKot
RikkiKot

Группы: Нет

РыбыВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Июл 23, 2025 09:44:57     Ответить с цитатой

Я знаю що українці дуже доброзичливі, добрі, гостинні люди. А от цікаво допомагати іншим це у нас в крові чи це стало модним тільки в останні роки коли з'явилась медійність і стало модно кричати на весь світ - дивіться я дав гроші притулку.. дітям.. на храм.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
VsemSpat
VsemSpat

Группы: Нет

КозерогВозраст: 30

СообщениеДобавлено: Ср Июл 23, 2025 13:03:44     Ответить с цитатой

RikkiKot писал(а):
Я знаю що українці дуже доброзичливі, добрі, гостинні люди. А от цікаво допомагати іншим це у нас в крові чи це стало модним тільки в останні роки коли з'явилась медійність і стало модно кричати на весь світ - дивіться я дав гроші притулку.. дітям.. на храм.

Ти знаєш, мені здається, що допомагати іншим у нас справді в характері — ще з давніх часів українці підтримували одне одного у важкі моменти. Це видно навіть з історії: згадай Княгиню Анастасію Заславську, яка колись стала фундаторкою Пересопницького Євангелія — один з найцінніших символів нашої духовності. Можна почитати про неї тут https://givingtuesday.ua/statti/knyagynya-anastasiya-zaslavska-fundatorka-peresopnyczkogo-yevangeliya/ дуже цікава стаття.

А те, що зараз про благодійність більше говорять публічно, на мою думку, навіть добре. Так люди бачать приклади і самі частіше долучаються. Ось, наприклад, рух «Щедрий Вівторок» — це гарна нагода для всіх зробити щось добре: допомогти грошима, часом чи просто добрим словом. Це ніби нагадування, що робити добро можна не тільки тихо для себе, а й надихати інших. Тому хай і модно, але головне — результат. Люди підтримують армію, дітей, притулки, стареньких, і це реально тримає нас разом. Думаю, доброта у нас в крові, просто тепер вона ще й голосно звучить. І це точно не погано.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: