Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 08:09:38 |
|
|
Хочу придбати Очищувач повітря для своєї квартири у місті Дніпро. Але не знаю, на що звернути увагу, щоб купити кращий варіант. Може, хтось може порадити? Мій бюджет 5 тисяч гривен, дякую за увагу.
Последний раз редактировалось: BorisKep (Вс Мар 26, 2023 20:38:45), всего редактировалось 1 раз |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 08:10:23 |
|
|
Я користуюся очистителем воздуха вже більше року і він справляється зі своїм завданням на відмінності. Варто звернути увагу на фільтри - чим більше їх кількість, тим краще очиститься повітря. Також можна звернути увагу на тихість роботи та наявність іонізатора. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 08:10:49 |
|
|
Ви мені сказали на що требо звернути увагу, на що я вам дуже дякую. Але може ще мені хтось порадить якусь определену модель? Ще чекаю від вас поради, на очищувачі повітря, якими ви користуєтесь самі. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 20:44:58 |
|
|
BorisKep писал(а): |
Хочу придбати Очищувач повітря для своєї квартири у місті Дніпро. Але не знаю, на що звернути увагу, щоб купити кращий варіант. Може, хтось може порадити? Мій бюджет 5 тисяч гривен, дякую за увагу. |
Я б порадив звернути увагу очищувач повітря у місті Дніпро https://allo.ua/ua/dnipro/ochistiteli-vozduha/ Dyson Pure Cool TP04. Ця модель здатна очищувати повітря в приміщенні площею до 27 м²кв.м. Очищувач повітря має 360 градусів надуву, що дозволяє забезпечити рівномірне розподілення чистого повітря в приміщенні. Також він має низький рівень шуму, ідеальний для використання у спальні або дитячій кімнаті.
Окрім того, він має міцний фільтр, який здатний усунути з повітря найдрібніші частки, такі як пил, бактерії і віруси.
Я вам порадив модель якою користуюсь сам, придбати її можно на сайті інтернет магазина алло.
|
|
|
|
|
|