Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:15 |
|
|
Всім привіт! Цікавить новинка — под OXVA Xlim Pro 2 DNA. Де краще брати, щоб не обманули? Хочу спробувати щось більш технологічне, ніж старі pod-системи. Чув, що там стоїть чіпсет DNA, і він дає точніший контроль. Чи є сенс його брати для щоденного використання? |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:43 |
|
|
Я ще не купував, але читав огляди. Кажуть, що DNA-чіп реально дає кращу стабільність затяжки. Плюс, є можливість більш тонкого налаштування потужності. Єдиний мінус — батарея не така велика, як хотілося б, але це под, а не мод. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:56 |
|
|
Я чув від знайомого, що Xlim Pro 2 DNA дуже чітко передає смак рідини. Він казав, що різниця між ним і дешевшими подами відчутна одразу. Але й ціна відповідна. Я ще думаю, чи варто платити більше, якщо не женешся за "топовим" смаком. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Сен 26, 2025 10:42:10 |
|
|
qwerty писал(а): |
Я чув від знайомого, що Xlim Pro 2 DNA дуже чітко передає смак рідини. Він казав, що різниця між ним і дешевшими подами відчутна одразу. Але й ціна відповідна. Я ще думаю, чи варто платити більше, якщо не женешся за "топовим" смаком. |
Я собі замовив Xlim Pro 2 DNA і розкажу трохи більше, ніж просто "все ок". Почну з самого магазину: вони чітко дотримуються обіцянок. На сайті було вказано, що товар у наявності, і вже наступного дня він був у мене. Жодних дзвінків із відмовками чи зміненими цінами, що часто трапляється в інших. Що стосується самого пода: DNA-чіпсет — це реально відчувається. Навіть коли батарея сідає до 20%, затяжка стабільна, смак не "плаває". Це дуже важливо, бо в старих подах відчував, як якість пари падала разом із зарядом. Тут цього нема. Смак рідини відкривається чисто, ніби інший рівень. Щодо батареї — на день вистачає, якщо користуватись у середньому режимі. Якщо ти важкий користувач, заряджати доведеться, але сам процес зарядки швидкий. Я користуюсь вже третій місяць, і жодних проблем із картриджами чи підтіканням не було. Плюс, цей пристрій реально допомагає не тягнутись до сигарет. Для мене це головний результат: відмовився від тютюну повністю |
|
|
|
 |
|