| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -3
|
Добавлено: Вт Мар 31, 2026 09:06:40 |
|
|
| Всім привіт! Назбирався цілий стос модних журналів за кілька років, тепер не знаю, що з ними робити. Вони дуже важкі, папір там якісний, але я не впевнений, чи його приймають разом з макулатурою. Хто здавав глянець, підкажіть, чи є на нього попит у Києві? Чи можна замовити вивіз, якщо журналів десь на 80-100 кілограмів? |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Мар 31, 2026 09:17:06 |
|
|
| Вітання! Глянець приймають без проблем, він важкий, тому вага набирається дуже швидко. Я теж так розхламляла квартиру, вивезла десь 150 кілограмів старих видань. Зверталася до спеціалістів по вивозу макулатури в Києві https://xn--80aaa2bfd6apgd.kiev.ua/ua/ і все пройшло ідеально. Вони забирають будь-який папір, головне, щоб він не був ламінований плівкою. На 100 кілограмів вони зазвичай приїжджають, бо це нормальний об'єм для невеликого буса. Гроші платять відразу, що дуже приємно після генерального прибирання. Водій сам все виніс, я навіть не напружувалася. Журнали краще не розривати, просто складіть їх у стопки. Дуже зручний сервіс, рекомендую всім, хто хоче позбутися паперового завалу вдома. Це реально економить купу часу. |
|
|
|
 |
|