Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
User User
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Сен 08, 2025 22:11:44 |
|
|
Хочу поцікавитися: де реально в Україні знайти електричну теплу підлогу, щоб була і якість, і гарантія? Ремонт уже майже завершено, залишилося визначитися з системою опалення підлоги, але вибір величезний, а я не розумію, яка краще підійде під ламінат. Можливо, хтось вже ставив у себе вдома і може поділитися власним досвідом покупки й монтажу? |
|
|
|
 |
мымра Лилит
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Сен 11, 2025 22:24:37 |
|
|
Я мав схожий досвід кілька місяців тому і довго шукав оптимальний варіант. У результаті знайшов інтернет-магазин “Тепла Домівка”, де все максимально зрозуміло і зручно. Особливо рекомендую звернути увагу на їхню інфрачервону плівку під ламінат https://tepla-domivka.com/tepla-pidloga/infrakrasnaya-plenka/ , яка підходить саме для квартирних умов. Вона тонка, легко вкладається, не піднімає рівень підлоги і при цьому забезпечує рівномірне тепло без перегріву. До того ж, економно споживає електроенергію. На сайті tepla-domivka.com ти знайдеш багато корисної інформації, фото та поради щодо встановлення. Мені сподобалося, що менеджери оперативно консультують, допомагають підібрати потрібну потужність під конкретну площу. |
|
|
|
 |
|